2012. május 16., szerda

   Bocsánat a késésért, de, úgy volt, hogy az ismertetőt nem nekem kell írnom, illetve más formába öntenem. Sebaj! 
   Jó olvasást! Remélem, tetszeni fog nektek! Kérlek, írjatok kommentet! – pozitívet, negatívat egyaránt fogadok.



A történetről:  



   1989-et írunk! Ismerjük meg az átlagos tizennyolc/tizenkilenc évesek világát; hajnalokig tartó bulik, zűrős kapcsolatok, szívós szakítások, új szerelmek, barátok, vetélytársak, vagy épp ellenségek, mindemellett még tanulás, leckeírás és egyéb iskolai tevékenységek... Bírni lehet ezt egyáltalán? Nos, az Indiana állambéli, Lafayette-i Sunshine Gimisek és Szakközepesek megmutatják, hogy lehet mindezt „összekegyeztetni”.
   Tizenkettedik. A legkeményebb év! Érettségi, továbbtanulás és egyéb rémes dolgok, amik miatt az ember idegességében a körmét rágja és éjszakákon át csak forgolódik, és azon elmélkedik: – Vajon mi lesz? Sikerül, vagy elbukok?
   Művészek. Választhatnak plusz egy év, vagy ők is elballagnak a többi gimnazista osztállyal együtt. Egy év a szakmáért és fölösleges aggódások elkerülése érdekében, hiszen, ha maradnak, kit érdekel a felvételi? Rajtuk áll!
   És persze ez egy önismereti folyamat is. Önmaguk keresése! Kik is ők valójában? Erre a kérdésre keresi a választ történetünk főhősnője, Skayla Grace, aki ugyan nem küzd meg vámpírokkal, se más természetfeletti lényekkel, egyszerűen éli az életét, ahogy tudja, meghoz döntéseket, igyekszik jól venni az akadályokat és munkamániás anyjával és – eltűnt – Pufika nevű házi kedvencével boldogítja magát. Na, de ennyi elég is még a végén túl sokat árulnék el…
   Ha felkeltettem az érdeklődésed tarts velem egy lázadó lány kalandjaiban, aki se a hajfestéket, se a piercinget nem veti meg. Csatlakozz Skayla-hoz, barátaihoz, a rejtélyes idegenhez – és még valakikhez – s kövesd nyomon az események alakulást.
   Egy idegen, aki egy kora őszi napon teljesen felforgatja főhősnőnk életét, mely számára már lehetetlennek látszik, ám kénytelen lesz elhinni, hogy eztán csak bonyolódnak a szálak…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése